domingo, 15 de mayo de 2011

Trage computer


Help mijn computer is traag! Hoe kan ik dit oplossen? Er zijn denk ik ongelofelijk veel mensen die zich deze vraag hebben gesteld. Een trage computer valt onder de categorie vage pc problemen. Dit omdat de oorzaak van het probleem bijna nooit duidelijk is. Het analyseren en het repareren van dit soort problemen kost veel tijd en het vergt de nodige computer ervaring.
Als uw computer traag is en uw wilt u pc sneller maken, is er veel informatie op het internet te vinden. Maar niet alle instructies zijn goed uitgelegd. In dit artikel wil een aantal artikels kort toelichten en u vervolgens een verwijzing naar het des betreffende website geven.

Trage computer artikels

Als een computer traag wordt spelen verschillende factoren een rol. Maar een van de belangrijkste elementen in Windows die een computer traag kunnen maken is het Windows Register. Het Windows register speelt een sleutel rol in uw systeem. Alle informatie over de computer, programma’s en Windows staan geregistreerd in het register. Elke programma, waaronder Windows natuurlijk, heeft het register nodig om belangrijke informatie op te vragen om zo goed te kunnen functioneren. Zonder het Windows Register zou uw computer niet werken.
Als het register beschadigt en vervuild raakt, krijgt u direct te maken met problemen. Waaronder een trage computer. Microsoft bied geen enkele mogelijkheid om zelf het register op te schonen. Dit komt omdat het register heel gevoelig is voor fouten en handmatige een gebruiker het register laten modificeren zou onverstandig zijn. Om het register op te schonen heeft u een speciale tool nodig. Ook wel registry cleaner genoemd. Er zijn ongelofelijk veel verschillende registry cleaners op de markt waarvan meer dan de helft gewoon weg slecht zijn.
Het verbaast dan ook niet dat het woord registry cleaner beladen is en vaak in verband wordt gebracht met scam software. Dat is heel spijtig want een goede registry cleaner maakt je computer schoon, sneller en stabieler. In het artikel: registry cleaner vind u een goede definitie van zo’n product. U vindt daar ook een vergelijking van verschillende producten en kunt daar een goed product downloaden.
Maar uw computer kan ook traag zijn door de schuld van een virus. Het is daarom belangrijk om een goed antivirus product op de computer geïnstalleerd te hebben. Een goed voorbeeld van een goede antivirus software is Panda antivirus. Een product dat constant geïnnoveerd wordt en een complete bescherming biedt.
Waar kunt u nog meer goede informatie vinden als u computer traag is en niet weet hoe u dat kunt oplossen?
Op de pagina: Trage computer,  vind u aanwijzingen en tips om sneller de oorzaak te kunnen vinden van het probleem. Heeft u de oorzaak gevonden kunt u daar ook tips vinden om uw pc sneller te maken.


Meer informatie:
* Mac problemen oplossen

No hay comentarios:

Publicar un comentario